keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Hääkuulumisia

Huh ja huh mitä hiljaiseloa pidellyt tämän kesän täällä blogin puolella, olen nimittäin hädintuskin käynyt kotona kääntymässä reissujen ja töiden välillä..

En ole täysin laittanut hääsuunnitelmia kuitenkaan kesän osalta jäähylle, vaan olen saanut häiden tiimoilta yhtä sun toista tehtyä. Karkkibuffettiin on lähes kaikki tarvikkeet hankittu. Voin kertoa, että koti hukkuu kippoihin ja kuppeihin. Kauhat on vielä käytävä ostamassa (ne on jo katottu valmiiksi) ja paperipussukat tilattava nettikaupasta.

Yksi tällainen purkki vielä hakusessa. Näitä Stockqn purkkeja aion kytätä ALEssa ;). Kuva

Karkkibuffetista varmaan näkee, että olen ottanut  jälkkäribuffettimme sydämen asiaksi <3 olen suunnitellut ja ideoinut tarjolle tulevat herkut: kakkujen täytteet, cupcakesit ja muut herkut. Toki mieli kerkeää vaihtumaan vielä, mutta nyt on tosi hyvä fiilis niistä! Tämän hetken suunnitelmissa on tilata monikerroksinen kakku ulkopoliselta tekijältä, ja muihin kakkuihin on kaksi oikein pätevää kotileipuria luvanneet auttavan kätensä ;) Monikerroksinen kakku toteutetaan "jenkkityylillä": yksinekertainen, klassinen ja valkoinen sokerimassa-kuorrutteinen kerroskakku vadelma- tai mustikkamoussella ja vaniljalla. Muut kakut ovatkin sitten mangopassion- tai sitruunajuustokakkuja ja suklaakuorrutteisia suklaakakkuja. Lisäksi tulee paria erilaista cupcakea: suklaisia ja mansikkaisia. Kakuista olen laittanut jo muutaman tarjouspyynnön. Tässä postauksessahan kerron muuten jälkkäribuffet-ideastani :)


Tämän tyylinen hääkakku meillekin! Kuva


Lisäksi olen kunnostautunut koristelun saralla. Olen varannut koristeita, joista osan saan myöhemmin myyjien omien häiden jälkeen ja osan heti kun noudosta sovitaan. Kehyksiä, tuikkukippoja ja lasipurkkeja tulossa oikein vino pino!


Tämäntyylisiä tarkoitus askarrella sormetkippurassa. Kuva

Maanantaina heti mökiltä palattuani aion tarttua puhelimeen ja varata ajan hääpukujen sovitukseen. Hääpukuun en ole juurikaan tuhlannut ajatusta: tiedän millaisen puvun haluan. Piste. Olen koko ajan ajatellut, että syksymmällä sitten menen ja sovittelen, mutta haluan tavallaan hoitaa senkin alta pois. Ja saattaahan minullekin käydä niin kuin monelle muulle: kaupasta lähteekin aivan toisenlainen puku kädessä kuin alunperin oli tarkoitus. 

Kirkko varataan perjantaina, kun hääpäivään on tasan vuosi aikaa <3 Sen jälkeen isommista asioista ei puutukaan kuin kukat. Juhlapaikka nimittäin varattu, samoin valokuvaaja ja bändi. Kyllähän ne häät sieltä kohta alkaa vääjäämättä lähestyä..

Aurinkoisia kesäpäiviä kaikille, toivottavasti niitä riittää vielä!


<3 päivän runo

Minä Sinua rakastan, tiedän sen.
Se ei ole vain hetken huumaa.
Se on nuotion hehku hiljainen
ja roihua polttavan kuumaa.

Se ei sammu, kun sammuvat hallayöt,
se ei kuole, kun maassa on routa.
Se kestää arjet ja pehmeät yöt,
se kestää, on myrsky tai pouta.

Minä Sinua rakastan, katsohan,
kuinka kirkkaasti tuikkivat tähdet.
Joka päivä ne Sinulle lahjoitan,
jos kanssani matkalle lähdet.

Ja kun kuljemme raskain askelin,
ja aika tuo murheita tupaan,
pidän kädestä Sinua silloinkin,
yhä Sinua rakastaa lupaan.

Minä Sinua rakastan silloinkin,
jos ehdimme korkeaan ikään.
Olet edelleen minulle suloisin,
ei hellyyttä sammuta mikään.

Mitä siitä, jos ryppyjä poskiin saat,
taikka kumaraan selkäsi taipuu.
Kun näen silmäsi kirkkaat ja kuulakkaat,
taas polvilleen rakkaus taipuu.

Anna-Mari Kaskinen

12 kommenttia:

 1. Toi Lauluyhtye Viiden kappale on kyllä aivan ihana <3 nostaa aina kyyneleet silmiin ja hymyn huulille.

  VastaaPoista
 2. Joo lyriikaton kyllä ihan mahtavat :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa! Buffa astiat näyttivät hienoilta!

  VastaaPoista
 4. Heipsan ! Heitin sinulle hääaiheisen blogihaasteen :-) Kysymykset näet viimeisimmästä postauksestani :-)

  VastaaPoista

 5. white cotton sundress wedding

  rent long graduation dresses

  Whether you or your bridal party prefer cocktail or floor length, empire or drop-waist, strapless, sleeved or one-shoulder necklines– we’ve got hundreds of gorgeous styles to choose from! Our affordable bridesmaid dresses modest dressesare designed to flatter every member of your bridal party, no matter what style you prefer.View more dresses, please click:http://www.clavonna.com/
  For more dresses information, please email at :info.clavonna@gmail.com.

  VastaaPoista
 6. uk bridesmaid dresses
  Whether you or your bridal party prefer cocktail or floor length, empire or drop-waist, strapless, sleeved or one-shoulder necklines– we’ve got hundreds of gorgeous styles to choose from! Our affordable bridesmaid dresses modest dressesare designed to flatter every member of your bridal party, no matter what style you prefer.
  View more dresses, please click:http://www.jadegownshop.co.uk/
  For more dresses information, please email at :
  csd.jadegowns@gmail.com

  VastaaPoista
 7. uk bridesmaid dresses
  Whether you or your bridal party prefer cocktail or floor length, empire or drop-waist, strapless, sleeved or one-shoulder necklines– we’ve got hundreds of gorgeous styles to choose from! Our affordable bridesmaid dresses modest dressesare designed to flatter every member of your bridal party, no matter what style you prefer.
  View more dresses, please click:http://www.jadegownshop.co.uk/
  For more dresses information, please email at :
  csd.jadegowns@gmail.com

  VastaaPoista

 8. Are you tired of searching beautiful wedding dresses and prom dresses with high quality and best fit? www.jadegownshop.co.uk gives you a surprise.gold bridesmaid dresses

  VastaaPoista
 9. budget prom dresses uk
  buy amanda holden dress
  buy now pay later prom dresses
  buy uk co ord
  Are you need a dresses for wedding guests,petite evening dresses, welcome to our online shop http://www.shillas.co.uk
  For more dresses information, please email at info@shillas.co.uk

  VastaaPoista
 10. Do you need to go to a prom? And you want to buy a beautiful prom dress but only to find all of these in the shops are too expensive. So come to have a look there http://www.glamchase.co.uk/ You will not be disappointed.

  VastaaPoista