sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Ruotsin kuninkaalliset häät

No pakkohan se oli. Katsoa nimittäin tuon niin kovin rakkaan naapurimaamme kuningasperheen nuorimman prinsessan häät.

Madeleinen ja Chrisin virallinen hääkuva. Kuva: Ewa-Marie Rundquist Copyright: Kungahuset.se
Kuva


Madeleine siis sai Chrisinsa eilen Tukholman Kuninkaanlinnan kirkossa pidetyssä vihkimisessä.  Päivän odotetuin hetki oli tietysti THE DRESS, eli Valentino Garavanin suunnittelema pitsinen hääpuku, jossa oli laahustakin huikean kuninkaalliset neljä metriä. Jotain "vanhaakin" Madde oli hääeleganssiinsa löytänyt: huntu on nimittäin sama kuin Silvialla, joka käytti sitä omissa häissään lähes 40 vuotta sitten. Itse olin pukuun ihan himpun verran pettynyt, vaikka asiantuntijat sitä kovasti hehkuttivatkin. Pidin pitsistä, mutta ajattelin, että Madeleine olisi uskaltanut pukeutua vähän rohkeammin, niin kuin aluksi ajateltiin. Puvun yläosa oli todella kaunis, mutta helman alaosa (tuo röyhelö) ei miellyttänyt omaa silmääni.

Kuva

KuvaMadeleinen puvussa on nelimetrinen laahus. Kuva: Anders Wiklund Copyright: SCANPIX
Kuva


Iltajuhlaa varten Madde tosin vaihtoi luomuksensa rennompaan, keijukaismaiseen mekkoon. Hän avasi myös hiuksensa. Itse kerroin samaisista aikomuksistani aiemmin myös tässä tekstissä. Minun silmääni tämä tyyli miellytti paljon enemmän. Täytyy vielä mainita, että Madeleinen hiustyyli oli juurikin sitä, mitä itse ajattelin: niskanuttura ja pitkä huntu (Madeleinen hunnusta tosin miinus kaksi metriä) vihkimiseen ja rennosti hiukset auki iltajuhlaan.

Madeleine kävi ystävänsä kanssa tupakalla ja vilvoittelemassa linnan edustalla.
Kuva

Madeleinen kimpussa nähtiin ruusuja. Mielestäni tuo kimppu oli mieletön.

Kuva

Kuva
 
Sormuksista muuten myös täysi kymppi. Klassiset ja kauniit, mutta hintalappukin sen mukainen ;) Kihlasormus on arvioitu n. 115 000 euron arvoiseksi, vihkisormus huomattavasti halvemmaksi kuitenkin.

Chris O'Neill pujotti vihkisormuksen Madeleinen nimettömään. Kuva: Fredrik Sandberg/Scanpix Copyright: EPA
Kuva
Kaiken kaikkiaan hääparista jäi kyllä mieleen erittäin onnellinen kuva. Madeleine vaikutti erittäin vapautuneelta ja Chrisista aiemmin saatu ylimielinen mielikuva suli kyllä täysin. Chris liikuttuikin silmin nähden Madeleinen saapuessa alttarille <3

Kuva
Kolme vuotta sitten juhlitttuihin kruununprinsessaparin häihin verrattuna eilinen tunnelma oli myös vähän rennompi ja vapaampi. Tämä parihan huullaantui suutelemaankin useaan otteeseen, vaikka yleisesti kuninkaallisiin häihin kuuluu yksi "virallinen" suudelma. Madeleinen ja Chrisin illan hääjuhla pidettiin yksityisenä ja vieraatkin hääpari sai valita vapaammin.

Madeleine ja Chris saivat toisensa. Kuva: BJORN LARSSON ROSVAL Copyright: EPA
Kuva


Tässä vähän muuta pukuloistoa. Täytyy sanoa että kymmenen pistettä ja papukaijamerkki Victorialle: mieletön puku.

Victoria häikäisi upeassa laahuksessaan. Kuva: Getty Images
Upea Victoria. Kuva


Kreikan prinsessa Tatiana ja prinssi Nikolaos. Kuva: Getty Images
Kreikan prinsessa Tatiana. Kuva


Tanskan prinsessa Marie ihastutti vaaleassa asussa. Kuva: Getty Images
Tanskan prinsessa Marie. KuvaTulitko katsoneeksi häät? Mitä mieltä olit niistä ja Madeleinen häätyylistä??<3 Päivän kakku


http://gfx.aftonbladet-cdn.se/image/16930925/515/normal/bd4f6501b4f2f/Tarta.jpg
Kuva7 kommenttia:

 1. Victorian puku oli juhlan hienoin. <3

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Hurjasti myöhässä, mutta kommentoin silti, kun satuin paikalle. :)

  Ensin ihan pieni korjaus, hunta ei ollut sama perintöhuntu, kuin Silvialla ja Victorialla, vaan aivan uusi.

  Puvusta olen ihan samaa mieltä kanssasi, yläosa oli kaunis, mutta röyhelö näytti sivusta ihan isoäidin sohvalta! :D Kimppu oli kaunis ja niin morsiankin, sulhanenkin symppis. Pisteet Chrisille!

  VastaaPoista
 4. So viele Kleider abendmode dortmund warten auf Ihre Option, wenn Sie eine schöne Dame sein wollen, bitte wählen Sie uns deutsche abiballkleider
  Weitere Kleider bitte auf klicken http://www.jadegowns.de
  Für mehr Kleider Informationen, bitte E-Mail an www.jadegowns.de@outlook.com

  VastaaPoista
 5. Beautiful floral dress, beautiful wedding dress, beautiful evening dress "http://www.minel.com.au/style-and-size/long-sleeve-dresses/" title=minel review"filipiniana dress for sale">filipiniana dress for sale href="http://www.minel.com.au/style-and-size/plus-size-dresses/" title=minel review"la bella donna dresses"la bella donna dresses href="http://www.minel.com.au/minel1507890.html" title=minel review"ezibuy dresses for wedding">ezibuy dresses for wedding

  VastaaPoista
 6. Beautiful girls, I know everyone wants more and more beautiful. Find a suitable dress, there are many styles,glamchase prom dress shops in essex reviews here are beautiful and elegant dress, do not miss oh meet.
  View more dresses, please click http://www.glamchase.co.uk
  For more dresses information, please email at glamchase@gmail.com

  VastaaPoista